Koerier Hengelo

Spoedzending of spoedlevering die vandaag nog bezorgd moet worden? Bel koerier Hengelo op 06-44241048

Bent u op zoek naar een professionele koerier Hengelo? U kunt op ons rekenen en zijn er voor u. Koeriersdienst We4you in Hengelo is een professioneel koeriersbedrijf met een geheel nieuw wagenpark. Dit wagenpark vakkundig bestuurd door ervaren chauffeurs, die samen al heel wat kilometers op de teller hebben. Onze chauffeurs zijn gedreven en hebben een passie voor het vak. Wij vervoeren poststukken en zendingen tot 500 kilogram. Daarbij staat service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog bij ons in het vaandel. Steeds vaker wordt er gekozen voor een regionale of kleinere koerier Hengelo, omdat het vaak nogal wat voeten in de aarde heeft wanneer een pakketje niet goed overkomt. Daarom kiest u voor We4you Koeriersdienst Hengelo!

Koerier Hengelo: service, kwaliteit en klantgericht

We4you begrijpt dat een persoonlijke benadering in combinatie met kwaliteit en snelheid erg belangrijk is in dit tijdperk met webshops. Zoveel brieven als er vroeger verstuurd werden, zoveel pakketjes worden er nu de dag dagelijks verstuurd. Uw zending is bij ons in goede en vertrouwde handen. Na bezorging ontvangt u een telefonisch bericht van ons met ‘bestemming bereikt’, zodat u weet dat het pakketje goed is overgekomen bij het afleveradres. Koerier Hengelo bezorgt uw zending zowel in Nederland als in geheel Europa. Dit doen wij uiterst zorgvuldig.

Volg koeriersdienst Hengelo met GPS

Wist u dat wij in overleg met u gebruik kunnen maken van een GPS systeem? Vanaf de start van onze rit kunt u uw pakketje volgen. Ook wanneer wij een Europese rit rijden is dit mogelijk. Hierbij zullen wij de GPS af en toe aan zetten, zodat u ons kunt blijven volgen.

Indien gewenst ontvangt u direct een telefoontje na aflevering. Onze chauffeurs beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast beschikken wij over een transportgoederen verzekering. De standplaats van koeriersdienst We4you bevindt zich in Enschede aan de Roombeekstraat. Wij zijn in staat om na opdrachtbevestiging binnen dertig minuten bij u op locatie te zijn.

Wilt u samen meer bereiken dan alleen de bestemming? Gaat het u om de kwaliteit of heeft u een spoedzending? Neem gerust contact met ons op via 06-44241048 of vul ons contactformulier in. Als uw koerier Hengelo zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Koeriersdienst we4you

Adres
Roombeekstraat 64
7523 AN Enschede

Telefoonnummer:
+31(0)644241048

E-mail: info@koeriersdienstwe4you.nl

Onze diensten

N

Spoedzendingen

N

Track en trace

N

Pakketten

N

Postbusservice

N

ADR

N

Stadsdistributie

N

Postbezorging

Koeriersdienst We4you Enschede | als u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Koeriersdienst We4you, als u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming. Wij staan voor je klaar!