Koerier Oldenzaal

Heeft u een spoedbezorging voor koerier Oldenzaal? Bel ons direct! 06-44241048

 

Ook als Koerier Oldenzaal is Koeriersdienst We4you een geschikte partner als koeriersdienst en boodschappendienst in de omgeving van Oldenzaal en omstreken. Uw zending of pakket wordt in geheel Nederland en Europa op de juiste bestemming afgeleverd. Dit gebeurt uiterst betrouwbaar en zorgvuldig, waarbij u altijd een bevestiging van aflevering ontvangt wanneer uw zending is bezorgd op het afleveradres. Indien gewenst ontvangt u na aflevering direct een telefoontje van ons. Onze chauffeurs beschikken allen over een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast zijn wij verzekerd voor transportgoederen en kunt u altijd op ons rekenen, ook bij spoedbezorgingen. Koeriersdienst We4You biedt een 24-uurs service en is zeven dagen per week beschikbaar voor u als koerier Oldenzaal.

Naast onze diensten als koerier bieden wij een boodschappendienst en zorgverlening aan. Hier kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden. Daarnaast zijn onze algemene voorwaarden van toepassing op onze werkzaamheden. Als koerier Oldenzaal staan wij voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Alle kenmerken op een rij van Koerier Oldenzaal:

– Poststukken en zendingen tot 500 kilogram worden door ons afgeleverd op bestemming
– Service- en klantgericht
– Bezorging van medicijnen
– Laag tarief vanaf 35 eurocent per kilometer exclusief BTW en dieseltoeslag

Wilt u meer informatie over ons als uw koerier Oldenzaal of heeft u een opdracht voor ons? Bel ons op 06-44241048 of vul ons offerteformulier in. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Koeriersdienst We4You staat voor u klaar wanneer u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming. De kwaliteit van onze bezorgingen staat voorop, wij gaan zorgvuldig met uw zendingen om.

Koeriersdienst we4you

Adres
Roombeekstraat 64
7523 AN Enschede

Telefoonnummer:
+31(0)644241048

E-mail: info@koeriersdienstwe4you.nl

Onze diensten

N

Spoedzendingen

N

Track en trace

N

Pakketten

N

Postbusservice

N

ADR

N

Stadsdistributie

N

Postbezorging

Koeriersdienst We4you Enschede | als u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Koeriersdienst We4you, als u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming. Wij staan voor je klaar!